Maya Kristalbewustzijn

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Over Silver

'Voor wie ik lief heb wil ik heten'
Naar aanleiding van een artikel over namen dat ik las
,
gaf Johan mij jaren geleden de naam Silver. 
M
et liefde gegeven, in liefde ontvangen!
Nu, in deze tijd voelt Silver helemaal
als mijn naam
en heb ik ervoor gekozen deze voortaan te gebruiken.

Blauwe Lunaire Aap

Blauwe Lunaire Aap, dat is mijn Maya geboorte-energie. Aap is het innerlijke magische kind dat in verbinding staat met de de paranormale wereld en dat kosmische informatie kan samenvatten in woorden. Het kind is speels, spontaan, authentiek en transparant. Het durft nog te dromen en gelooft in die dromen. Het kind is vol verwondering over het leven en treedt het vanuit verbinding met de Bron en vanuit een natuurlijke wijsheid open en verwachtingsvol tegemoet.

Vanuit dit perspectief neem ik je graag mee op reis door de rijkdom van je innerlijke wereld en help ik je de illusies van onze huidige maatschappij door te prikken.
Het is tijd om het spel van volop vrij, blij en bewust leven te leren spelen! 


We leven in een tijd waarin we ons kunnen bevrijden van de beperkingen van het verleden. Daarbij mag je ontdekken dat het niet allemaal zo zwaar en serieus hoeft te zijn. Juist die spontane lichtheid opent nieuwe dimensies van liefde, waarheid, schoonheid en goedheid en brengt oplossingen en mogelijkheden die je nooit had kunnen verzinnen!

Hoe het begon

Zomer 1967 was het denk ik, zomaar een avond vlak voor het slapen gaan. Ik herinner het me als de dag van gisteren… Ik was 6 jaar en dacht na over het leven, over hoe alles is ontstaan. 
Grote vragen voor een klein meisje en ik werd er dan ook helemaal duizelig van. 


Mijn vader probeerde het me uit te leggen: “Stel je maar voor dat alles, de aarde, de maan, de zon en de sterren in een grote schoenendoos zitten…”  “Ja maar, vroeg ik, wat is er dan buiten die schoenendoos?” . “ Daaromheen zit nog een grotere schoendoos, en daar omheen nog één en zo gaat dat maar door” zei hij. Toen duizelde het me natuurlijk alleen nog maar meer... 


Ik stelde mijn volgende vraag: “Als er een boek zou zijn waar alles in stond over het leven, zodat je het helemaal kon begrijpen, zou je het dan kopen al kostte het wel honderd gulden?” Ik weet eigenlijk niet wat zijn antwoord was, maar ik weet nog heel goed dat ik dacht: “Ik zou het wel weten!”


Zo’n boek is er niet weet ik inmiddels. Maar er is wel heel mooie universele kennis die antwoord geeft op heel veel vragen en nog belangrijker, die je toegang geeft tot je eigen verbinding met Alles Wat Is en tot de antwoorden die je daar zelf, van binnenuit kan vinden.

Het is deze kennis die ik graag met je wil delen door de boeken, in lezingen en ontmoetingen en in het programma aanbod. De vragen van het kleine meisje gaven aan dat het antwoord gevonden wilde worden. Steeds nieuwe vragen blijven komen, nieuwe antwoorden willen gevonden worden, in deze bijzondere tijd waarin we ontwaken in het Kristalbewustzijn!