Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

De Muze

In 1999 startte Mardou haar praktijk onder de naam 'de Muze, praktijk voor bezield en creatief leven'. De Muze staat voor inspiratie en bezieling. Vanaf 2004 werd de universele kennis en wijsheid van de Maya's één van haar grootste inspiratiebronnen. 

In de 13 jaar die volgde (in de Maya astrologie een volledige scheppingscyclus) heeft deze universele kennis zich steeds meer aangediend als het 'Maya Kristalbewustzijn', de energie en het bewustzijn die bijdragen aan het verwezenlijken van een nieuw tijdperk van vrede. 

In april 2017 kwam deze website 'www. mayakristalbewustzijn.nl' on-line. Het is tijd om wakker te worden in een nieuwe tijd en in de volgende dimensie van onze reis op Moeder Aarde!

Mardou:
'Ik geniet er van om te delen en te helen, mensen te inspireren 
en opgedane inzichten, 
kennis en ervaringen door te geven.
Natuur, eenvoud, diepgang, energie en humor zijn woorden die daar voor mij bij passen.
Dat zijn allemaal kwaliteiten die te maken hebben met leven vanuit verbinding.

Leven vanuit verbinding is een weg waarin je open bent, zonder oordeel, in het hier en nu, om elke dag te leren, nieuwe dingen te ontdekken, en steeds dichter bij jezelf te komen, bij je kwetsbaarheid en je kracht. Deze eenvoud is de basis van waaruit ik leef en werk.'

Sinds juli 2009  wonen wij, Johan en Mardou in de kop van Overijssel, in Kallenkote, in de mooie omgeving van o.a. Steenwijk, Havelte, Giethoorn en Diever. Het was onze gezamenlijke wens om een plek te creëren waar mensen zich welkom voelen, een plek om te delen, een plek om samen van te genieten en waar je als vanzelf bij jezelf komt en je energie en bewustzijn kunt verhogen. Vrede is onze bron van inspiratie. We kijken er naar uit je te verwelkomen in ons 'Huis van Vrede'! 

Arrangement
Een dagje of dagdeel genieten van een bijzondere ontmoeting met jezelf
of met je vrienden, familie of collega's. In overleg kunnen we
een mooi programma op maat samenstellen.