Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Universele Reiki -  Natuurlijk Helen

Alles is energie! Dat blijkt uit het werken met de Tzolkin steeds weer. De onvoorwaardelijke liefde, intelligentie en levenskracht stroomt door alles wat leeft, groeit en bloeit. Herinner je dat het leven er altijd op is gericht om de energie en balans te herstellen. Heel gewoon en toch zo bijzonder...
Universele Reiki behandeling, een helend cadeautje voor jezelf!
Via mijn handen geef ik universele energie door.
Een behandeling werkt diep ontspannend en reinigend
, activeert en ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam en verhoogt je energie en bewustzijn.

Kosten voor een behandeling €55.- / 
cyclus van 4 behandelingen €195.- 
afspraak maken via formulier onderaan deze pagina

Heling op afstand
Fijn als je niet in de gelegenheid bent om hier naartoe te komen. Een serie van 4 behandelingen op afstand, of meer, kunnen jouw zelfhelend vermogen activeren en ondersteunen en helpen je in periodes van verandering. Tussentijds kunnen we telefonisch of via de mail contact hebben.  
Kosten voor 4 behandelingen €55.- of anders in overleg.
afspraak maken en meer info via het formulier onderaan deze pagina

Cursussen Universele Reiki - Natuurlijk helen 

een inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven
De Universele Reiki inwijdingen herinneren je aan jouw oorspronkelijke verbinding met de universele liefde, intelligentie en levensenergie. Je leert om je bewust met de levensenergie te verbinden en deze via je handen en intentie te laten stromen naar jezelf of anderen.
Zo activeer je het natuurlijk zelfhelend vermogen van je lichaam en maak je op eenvoudige wijze een diepere verbinding met jezelf en het leven..


Heerlijk ontspannend, helend, vitaliserend en reinigend, thuiskomen bij jezelf, in contact met je gevoel. Als je goed in je vel zit en dicht bij jezelf bent is het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven. Zo verhoog je jouw energie en bewustzijn!

De volgende inwijdingen en ontmoetingen leren je om dieper te helen op emotioneel en mentaal niveau en op spiritueel niveau en ontvouwt zich een inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven.

Na een inwijding / cursus zul je merken dat je je lichter voelt en meer in contact met je gevoel en je intuïtie, dat er zich een nieuwe flow in je leven aandient, waar je vanuit zelfvertrouwen ja tegen kunt zeggen!

Universele Reiki I - Helen met je handen en een nieuwe flow in je leven

In deze cursus leer je bewust verbinding te maken met de universele levens-energie.
Je leert en ervaart hoe de energie je op eenvoudige wijze helpt om te ontspannen en bij jezelf te komen. Meditatie, momenten van afstemming en bewustmakende oefeningen helpen je om de energie beter te herkennen, voelen en waarnemen. Je leert hoe je de helende energie via je handen door kunt geven aan jezelf en anderen in een energiebehandeling. Er is genoeg ruimte om daarmee te oefenen. Ook besteden we aandacht aan een goede gronding, aan een gezonde energie balans en hoor je hoe je jouw verbinding met de universele levensenergie kunt gebruiken voor je persoonlijke groei.

Groepscursus - 7 + 8 april
zaterdag van 14.30 tot 21.00 uur - zondag van 10.00 tot 16.30 uur
kosten: €155.- inclusief koffie, thee, lekkers en maaltijden
Individuele cursus - 4 dagdelen van 2,5 uur  op 2 tot 4 opeenvolgende dagen.
kosten €195.- inclusief koffie, thee en evt. maaltijden
aanmelden en vragen via het formulier onderaan deze pagina


Universele Reiki II - Verbinding met de Bron

In deze cursus ga je de verdieping aan en ontvang je een inwijding die je dieper verbindt met de Bron in jezelf en de Bron van Alles wat Is. Hierdoor ga je meer vertrouwen op je intuïtie en je innerlijk weten. Je leert hoe je op een diepe, eenvoudige en zuivere manier gericht kunt helen met de levensenergie, ook op afstand. Je ontvangt een aantal universele symbolen die je daarbij kunt gebruiken en leert ook hoe je via je intentie kunt werken.

Je helder waarnemend vermogen wordt geactiveerd. Je leert hoe je emoties en overtuigingen kunt helen. Er is aandacht voor waar je staat en wat je wilt verwezenlijken voor jezelf. Je leert hoe je met energie kunt werken om in je eigen flow te komen en de weg van moeiteloosheid te activeren. Deze cursus biedt je een krachtige ondersteuning om de verdieping aan te gaan en om vrij, blij en bewust te leven.  

Individuele cursus - 3 dagdelen van 2,5 uur / kosten €155.- inclusief koffie, thee en maaltijden 
aanmelden en vragen via het formulier onderaan deze pagina


Universele Reiki III - Persoonlijk Meesterschap

Een volgende stap op deze bijzondere inwijdingsweg naar persoonlijk meesterschap en Universele Vrede. De 3e inwijding raakt je aan in jouw essentie, in je Unieke Zijn en verbindt je met je eigen diepe grondtoon. Het is een herinnering aan het Licht dat je ten diepste bent. Het is de bezegeling en bekrachtiging van je weg naar persoonlijk meesterschap. Vanuit deze verbinding leer je om te helen op spiritueel niveau vanuit een diepgaand besef dat Liefde de grootste helende kracht is in de schepping. Alles is Liefde! Je weg mag moeiteloos zijn. Liefde verbindt je met je volledige potentieel en het veld van onbeperkte mogelijkheden. 


Individuele cursus - 3 dagdelen van 2,5 uur - Kosten: €155.-  inclusief koffie, thee en maaltijden
aanmelden en vragen via het formulier op deze pagina

Wil je zelf mensen inwijden en begeleiden?

De duur van het traject is afhankelijk van waar je staat en wat je nodig hebt voor je eigen ontwikkeling om anderen te kunnen inwijden en begeleiden in verbinding met de Universele liefde, intelligentie en levenskracht. meer info op verzoek

Bedankt voor je vraag of aanmelding! Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.
Met hartelijke groet van Mardou
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.