Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Meditatie

Ont-moeten en delen in inspiratie, meditatie en klank,
afgestemd op het natuurlijke ritme van de tijd. 

Inspiratie

Silver stemt af op de natuurlijke tijd en vertelt over de energie en innerlijke groeithema's van het moment. Woorden die je raken, die verbinden, die je bij je eigen levensvragen brengen en die transformatie en heling activeren.

Meditatie en helende klanken
Stilte, geleide meditatie en helende klanken van o.a. de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en de magische klanken van de harp, nemen je mee op een innerlijke reis.


Op de Agenda


6,13, 20 en 27 juni - 4 keer stilte meditatie op de woensdagavond van 20.00 tot 21.15 uur De grootste transformatie vindt plaats in de stilte... Deze periode gaan we door het hart en de kerndagen van de Tzolkin. Een intense transformatieperiode die je uitdaagt om in het Hier en Nu te blijven, waar heden verleden en toekomst samenkomen. Als dat lukt geeft de energie je deze periode de kracht om te doen wat je moet doen en je inzichten en ideeën te vertalen naar de dagelijkse praktijk! 4 woensdagavonden bieden je een punt van rust, stilte en verbinding. Spreekt dat je aan? Kom dan genieten van de kracht en diepgang van het samen mediteren. Aansluitend ruimte om te delen onder het genot van een kopje thee en wat lekkers.  

Kosten inclusief thee en wat lekkers: €30.- voor 4 keer mediteren of €10.- per meditatie) 

26 juli - Maya Nieuwjaarsmeditatie - Rode Kosmische Maan - van 19.30 tot 21.30 uur
De eerste dag van het nieuwe Maya 13 Manenjaar - De plek van wedergeboorte...
De Kosmische Maan brengt ons dit jaar zuivering, vraagt je dicht bij jezelf te zijn, open voor je diepere gevoelens: laat maar komen, laat maar gaan, laat maar stromen... Zo blijf je zuiver afgestemd. Nieuwe tijden vragen om de erkenning van de goddelijke vonk in jezelf - Kom thuis in het Licht dat je ten diepste bent en LEEF je licht! Adem in de Bronenergie en in de moed om het avontuur aan te gaan! Samen gaan we in meditatie de verbinding aan, verwelkomen deze energie vanuit ons hart. Voor een mooi gedeeld begin van dit jaar in kracht en liefde. 
Kosten inclusief thee en wat lekkers: €13.- 

Individuele Meditatie
Meditatie biedt je in alle hectiek van het dagelijks leven een rustpunt om bij jezelf te komen en te blijven. Het helpt je om zonder oordeel contact te maken met je diepere gevoelens en verbinding te maken met je innerlijke stilte. Dan kan de energie doorstromen en ontvang je heldere inzichten waar je vanuit innerlijke kracht en balans mee verder kunt. Een individuele meditatie-sessie geeft je ruimte om te delen over jouw innerlijke groeithema's. De meditatie stem ik daar op af en waar het past kan ik je ook inzicht geven aan de hand van jouw persoonlijke horoscoop.  Ik kijk ernaar uit om samen de verdieping aan te gaan! - Kosten: €30.-  / 4 keer €100.-

Aanmelden

Dank je voor het invullen van het formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht!
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.