Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Meditatie

Ont-moeten en delen in inspiratie, meditatie en klank, afgestemd op het natuurlijke ritme van de tijd. Heling voor jezelf en Moeder Aarde d.m.v:

Inspiratie

Mardou stemt af op de natuurlijke tijd en vertelt over de energie en innerlijke groeithema's van het moment. Woorden die je raken, die verbinden, die je bij je eigen levensvragen brengen en die transformatie en heling activeren.

Meditatie en helende klanken
Meditatie en helende klanken van o.a. de indiaanse kiowa love flute, het ritme van de sjamanendrum en de magische klanken van de harp, nemen je mee op een innerlijke reis.

Inzicht
De Tzolkin geeft je waardevolle inzichten voor jouw persoonlijke groei


Licht voor Moeder Aarde

In het Hier en Nu, in verbinding met Moeder Aarde ontvangen we de rust en energie die we nodig hebben om onze lichtkracht te activeren. Wanneer we wortels geven aan ons licht activeren we ook de blauwdruk en lichtkracht van Moeder Aarde. 

Op de Agenda


3 december - Lichtmeditatie - Inleiding door Mardou op de dagenergie. De Witte kristallen Tovenaar roept je naar het weten van je hart, naar de stille verbinding met alles wat is. Als  je de controle loslaat wordt alles kristalhelder en ontvang je mooie inzichten. De inspiratie nemen we mee op een innerlijke reis door stilte en helende klanken. Aansluitend ruimte om te delen. Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur. Kosten €10.-inclusief koffie, thee en wat lekkers.


17 december - Lichtmeditatie  -  De energie nodigt vandaag uit om diep te ontspannen, om thuis te komen in je eigen ruimte, gewoon door te zijn wie je bent, om te focussen op harmonie en schoonheid en je licht te laten stralen. Inleiding door Mardou over dit energiethema om mee te nemen op je innerlijke reis door stilte en helende klanken. Aansluitend ruimte om te delen. Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur. Kosten €10.- inclusief koffie, thee en wat lekkers.


24 december - Midwinter meditatie en Lichtviering 
Een dag voor kerst, samen afstemmen op het Licht:
Herinner je het licht dat je bent,
omarm het licht dat je bent, vier het licht dat je bent
en grond het in Moeder Aarde! 
Samen vormen we een krachtig en helend kanaal van licht 
voor onszelf en voor Moeder Aarde.

Met ook verhalen van de verhalen vertelsters Jenny en Loeklouise, troubadour Columba (onder klein voorbehoud) , mantra zingen om je licht te laten stralen o.l.v. Ditty van den Berg - Krijger, muziek, 
ruimte voor wat er wil gebeuren.

Muziekinstrumenten, verhalen, gedichten en andere creatieve bijdragen welkom!
Bijdrage voor de organisatie, koffie, thee, glühwein en lekkers €10.-
Tijd: Van 14.00 tot 16.30 uur 


31 december - Oud en Nieuw Meditatie - De nieuwe jaargolf van 2018 begint dit jaar op Oudjaar!

Het nieuwe jaar vraagt ons om te leven vanuit waarheid en datgene dat ons werkelijk bezieling brengt, vanuit overgave, trouw zijn aan onszelf en het weten van ons hart. Deze energie nemen we mee op een innerlijke reis door stilte en helende klanken. Samen mediteren in de energie van oud naar nieuw. Aansluitend ruimte om te delen onder het genot van koffie, thee en oliebollen!
Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur - Kosten €10.- inclusisef koffie, thee en oliebollen 


19 januari - Meditatie avond - Inleiding met een stukje inspiratie op de dagenergie om mee te nemen op je innerlijke reis door stilte en helende klanken. Vandaag is een kosmische doorgang naar een nieuw bewustzijn.  De energie nodigt je uit om te ontspannen en je in vertrouwen te openen voor datgene dat in 2018 wil gebeuren, Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur. Kosten € 10.-

8 februari - Meditate avond - Een nieuw begin in oervertrouwen. Deze dag begint een nieuwe Tzolkin-ronde en ook de sneeuwklokjes energie luidt het prille begin in van een nieuwe lente.
We stemmen af op de zuivere energie van het pasgeborene, van reiniging, van verbinding maken met oervertrouwen, van jezelf welkom heten. Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur. Kosten €10.- 

Aanmelden

Dank je voor het invullen van het formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht!
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.