Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Maya Ki - verhoog je energie en bewustzijn

Alles is energie! Alles beweegt in natuurlijke cycli. Elke dag en elke periode heeft een eigen energie met specifieke mogelijkheden tot groei. Elke energie resoneert ook in jou, in je leven én in je lichaam. De Maya Ki workshops leren je om dat te herkennen, om blokkades op te lossen en de levensenergie onbelemmerd te laten stromen. Uit je hoofd in je hart! Dat is de uitnodiging. Spelenderwijs ontdek je hoe je met eenvoudige aandachts-oefeningen, affirmaties en de energie van de Maya zonnezegels jezelf kunt helen op celniveau. 

Meditatieve momenten tijdens de workshops, ondersteund door de helende klanken van o.a. de indiaanse kiowa love flute en de harp, nodigen je uit om diep te ontspannen en je energie en bewustwording verder te integreren. Maya Ki helpt je om de weg terug te vinden naar eenvoud, naar ontspannen jezelf zijn, trouw aan jezelf en je spirituele essentie.

Maya Ki Workshops
zondag 3 juni - Luisteren naar de signalen van je lichaam
Je lichaam is een wijze gids... Hoe kun je herkennen wat de signalen die je lichaam je geeft betekenen? Welke energie thema's zijn verbonden met je gewrichten, je vingers en je tenen
Vol verwondering zal je herkennen hoe je dit met behulp van de Tzolkin op eenvoudige wijze kunt duiden. Inzicht helpt je om de verbinding met jezelf en de natuurlijke stroom van de levensenergie te herstellen zodat geblokkeerde energie door kan stromen.
Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur - Kosten €30.- inclusief koffie, thee , lekkers en 'workshopboekje'

9 augustus - Droom je leven - Leef je Droom 
Je dromen en je intuïtie laten je voelen wie je bent en wat je vanuit je hart wilt delen met de wereld. Diep in jou leeft een visie die je waar mag maken in het dagelijks leven! Op deze dag begint een periode van 13 dagen die helemaal in het teken staat van deze thema's en die je ondersteunt om te laten zien wie je bent. Wat betekenen deze thema's voor jou? Waar sta je nu? Wat zijn je aandachtspunten? Hoe kan je de energie van dit moment gebruiken voor jouw persoonlijke groei en om je scheppingskracht te activeren? Een dag om verbinding te maken met je dromen en de innerlijke kracht om ze te verwezenlijken!
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur - Kosten €65.- inclusief koffie, thee, lekkers, vegetarische lunch
en 'workshopboekje'. Aanbieding: Combi workshop en boek Droom je leven (t.w.v. €44.-) €99.-
Dank je voor het invullen van het formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht!

Met hartelijke groet van Mardou
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.