Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Maya Ki - Energie consult

Alles is energie! De levensenergie stroomt vanuit de Bron door alles wat leeft, groeit en bloeit. Wanneer we haar vrij laten stromen is zij er altijd op gericht om de energie en balans te herstellen. Heel gewoon en toch zo bijzonder. Maar de energie vrij laten stromen, hoe doe je dat als het ergens hapert of als je klachten ervaart...

Een 'Maya Ki Energie consult' laat je zien en ervaren hoe je dat doet.
De 20 Maya Zonnezegels vertegenwoordigen 20 aspecten van de Bronenergie met specifieke mogelijkheden tot groei.
Elke energie resoneert ook in jou, in je leven én in je lichaam.
Je persoonlijke horoscoop laat zien
hoe en waar
Deze kennis gebruik ik om te duiden wat er speelt, om inzicht te geven in de oorzaak van (fysieke) klachten en om je een bijzondere vorm van heling en bewustwording te laten ervaren.

Dat kan d.m.v. van de helende tekeningen van de zegels. Deze bevatten krachtige frequenties die je in verbinding brengen met je eigen (lichaams)wijsheid en die heling op celniveau activeren. Je kunt naar de tekeningen kijken, je kunt je hand erop leggen of je kunt erop gaan staan. Het idee is even wennen misschien maar het is een heel speelse, snelle en verrassende manier om de energie weer te laten stromen en van binnenuit de antwoorden te krijgen die je nodig hebt. Uit je hoofd in je hart! Niet piekeren, maar gericht en positief aan je energie en bewustzijn werken. 

Waar nodig help ik je door je te vertellen wat ik zie en voel gebeuren. Ook dat activeert heling en inzicht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niks voelt. Alles is altijd goed zoals het is! Ter afsluiting ontvang je tips en Maya Kristal-affirmaties om zelf mee aan de gang te gaan en je zelfhelend vermogen verder te ondersteunen.  


Maya Opstelling
Op dezelfde manier kan ik de tekeningen gebruiken als vloerankers om de blauwdruk van je geboorte-energie, levensweg of andere aspecten van je horoscoop neer te leggen. Dit werkt als een opstelling waarbij je de verschillende energieën in het patroon op de juiste plek ervaart en je datgene wat je nodig hebt van binnenuit ontvangt. De opstelling activeert een diepgaande kristal-healing op eenvoudige en natuurlijke wijze. Het werken met de energie van je blauwdruk opent poorten en kanalen in jezelf, activeert je DNA en versterkt je scheppingskracht. 

kosten voor een consult: €65.-


Bronenergie-behandeling 

Afgestemd op de Bron geef ik via mijn handen de universele levensenergie door. Alle energieën zijn verenigd in de Bronenergie en brengen je precies datgene dat je nodig hebt of wat aangeraakt mag worden. Heerlijk ontspannend, helend, vitaliserend en reinigend, thuiskomen bij jezelf, in contact met je gevoel. Een behandeling  activeert en ondersteunt je zelfhelend vermogen en verhoogt je energie en bewustzijn. 

Kosten: €55.-  / 4 behandelingen €195.-
Dank je voor het invullen van het formulier! Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.
Met hartelijke groet van Mardou
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.