Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Inspiratie Podium

Ik geniet er van om te inspireren en geïnspireerd te worden,
om elkaar te voeden, te versterken en uit te nodigen
tot bezield en creatief leven!

In de loop van de jaren heb ik veel mooie mensen ontmoet
met ieder hun eigen passie en unieke kwaliteiten.
Het idee voor een inspiratie netwerk ontstond!
Bij Maya Kristalbewustzijn bied ik graag een podium voor deze levenskunstenaars.

Agenda

Donderdagavond 29 maart - Maya Kristalkracht en Kristalbewustzijn 
Een inspiratie workshop door GemJudith en Mardou Silver
Mardou vertelt over de betekenis van het kristalbewustzijn, de energie en het bewustzijn van de Nieuwe Aarde. De universele kennis van de Maya's wijst je de weg om je te verbinden met dit bewustzijn, door het natuurlijke ritme van de tijd te volgen en je eigen plek en weg in het geheel te herkennen. Je leert hoe je zelf je geboorte-energie en jaarenergie kunt uitrekenen. Vol verwon-dering ontdek je hoe alles klopt en je ondersteunt om te kiezen voor groei en te zijn wie je bent. 


Bij jouw geboorte-energie zoekt Judith jouw Maya Kristallen. Judith heeft vanuit haar passie voor edelstenen én de Tzolkin, herkend welke kristallen de kwaliteiten en lichtkracht van de Maya Zonnezegels versterken. In een geleide meditatie met de kristallen ervaar je de helende en bewustmakende werking ervan. (De Kristallen zijn ook te koop mocht je ze willen aanschaffen).


Maya Kristal Kracht is 'een zusje' van Maya Kristalbewustzijn en met elkaar beloven we je een inspirerende avond te bezorgen die jouw energie en bewustzijn verhoogt. We verheugen ons erop! 

Tijd:  van 19.30 tot 21.30 uur.  Bijdrage voor die avond is € 13.00, incl. koffie/thee en iets lekkers. aanmelden


Donderdagavond 19 april kennismakingsworkshop door Willy Klaver
Meer licht en meer liefde d.m.v. voelen, tekenen, affirmeren en weer voelen

Bij het eerste onderdeel voelenvoelen we waar we staan door middel van het kijken naar afbeeldingen en te luisteren naar geleide meditatie en helende klanken. Bij het tekenen gaan we bezig vanuit ons hart, hierin word je ondersteunt door het eerste onderdeel. Je kunt het zien als stappen, die je meer en meer naar jouw hartsverlangen brengen. Het affirmeren doen we, nadat we onze tekening goed hebben bekeken, ieder voor zichzelf. We maken allemaal een kracht-zin in stilte, zodat we zo dicht mogelijk bij ons zelf kunnen blijven. In het laatste onderdeel voelen, gaan we onze tekening en affirmatie met elkaar verbinden. Thuis kan je je er dan zo vaak als je wilt je mee verbinden om meer en meer te ontspannen. Je hoeft geen tekenervaring te hebben, maar wel de intentie om op pad te gaan, voor wat jou dient.

Tijd: van 19.30 tot 20.30- 21.00 uur met na afloop tijd voor ontmoeting en napraten
Kosten inclusief thee en wat lekkers  €10.- aanmelden

Zondagochtend 22 april - Earth day!
Meditatie en Mantrazingen door
Sytske Batteram Postma en Mardou Silver
22 april is de internationale jaarlijkse dag die tot doel heeft om mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en positieve aandacht te geven aan natuur en milieu. Bezinning en plezier staan voorop. De Solaire Tovenaar-energie van deze dag, roept daarbij naar binnen, naar de verbinding met de kracht en eenvoud van de natuur en het weten van het hart. Heldere intenties krijgen vandaag extra kracht mee en bekrachtigen je op je weg. Een warme uitnodiging om deze ochtend samen te delen in inspiratie, meditatie, helende klanken en mantra's zingen en zo samen een helend kanaal van Licht, Liefde en levenskracht te vormen voor Moeder aarde en onszelf! Aansluitend ruimte om te delen onder het genot van koffie, thee en gezond en natuurlijk lekkers. Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur. Kosten €10.- aanmelden
Donderdagavond 21 juni - Zomer Zonnewende  
door Rita van Wingerden en Mardou Silver
met meditatie, zang, vrolijke klanken en wat er verder wil gebeuren 
Aanvang 19.30 uur - Kosten €10.- meer info volgt Je kan je al wel aanmelden