Maya Kristalbewustzijn  

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Individuele Maya Opstelling

Alles is energie! De levensenergie stroomt vanuit de Bron door alles wat leeft, groeit en bloeit. Wanneer we haar vrij laten stromen is zij er altijd op gericht om de energie en balans te herstellen. Heel gewoon en toch zo bijzonder. 

Maard de energie vrij laten stromen, hoe doe je dat
als het ergens hapert of als je klachten ervaart...
Een individuele Maya opstelling laat het je zien en ervaren!
De 20 Maya Zonnezegels vertegenwoordigen 20 aspecten van de Bronenergie met specifieke mogelijkheden tot groei. Elke energie resoneert ook in jou, in je leven én in je lichaam.
Je persoonlijke horoscoop laat zien
hoe en waar
Deze kennis gebruik ik om te duiden wat er speelt, om inzicht te geven in de oorzaak van (fysieke) klachten en om je een bijzondere vorm van heling en bewustwording te laten ervaren. Dat kan d.m.v. de afbeeldingen van de zonnezegels.

Uit je hoofd in je hart! Niet piekeren,
maar gericht en positief aan je energie en bewustzijn werken. 

De afbeeldingen van de zegels bevatten krachtige frequenties die je in verbinding brengen met je eigen (lichaams)wijsheid en die heling op celniveau activeren. D
e afbeeldingen gebruik ik als vloerankers om de blauwdruk van je geboorte-energie, levensweg of andere aspecten van je horoscoop neer te leggen. Door dit visueel te maken en erop te gaan staan ervaar je de verschillende energieën in het patroon op de juiste plek en ontvang je datgene wat je nodig hebt van binnenuit. Dit is een heel speelse, snelle en verrassende manier om de energie weer te laten stromen. 


Waar nodig help ik je door je te vertellen wat ik zie en voel gebeuren.
Ook dat activeert heling en inzicht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niks voelt. Alles is altijd goed zoals het is! Ter afsluiting ontvang je tips en Maya Kristal-affirmaties om zelf mee aan de gang te gaan en je zelfhelend vermogen verder te ondersteunen.  


De opstelling activeert een diepgaande kristal-healing op natuurlijke wijze. 
Het werken met de energie van je blauwdruk opent 
poorten en kanalen in jezelf, 
activeert je DNA en versterkt je scheppingskracht. 


kosten voor een consult van 1,5 uur: €65.-


Dank je voor het invullen van het formulier! Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.
Met hartelijke groet van Silver
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.